Loading...

Bitmi Techologies exista pentru ca vrea sa ofere valoare, solutii si beneficii. Nu doar un simplu produs.  Astfel, ne place sa avem o relatie stransa cu ai nostri clienti si nu numai. Povestim cu drag mereu despre tehnologia printarii 3D oricarui curios. Ne place sa vedem oameni fericiti care se bucura de fiecare metru de filament consumat, iar cand ceva nu merge bine, suntem pregatiti sa remediem problema in cel mai scurt timp.

In acest articol vom prezenta o scurta poveste a unei familii care a decis sa-si deschida propriul business incepand cu vara anului 2018. Bragau Oana locuieste in Judetul Prahova si a lucrat in domeniul vanzarilor timp de aproximativ 20 ani.

Cum va ajuta printarea 3D in afacerea dumneavoastra?

In toamna anului trecut cand am decis sa incepem o afacere de familie, am facut o lista cu domeniile in care am putea incerca sa activam. Ne-am consultat in familie si am ales productia si comertul cu obiecte home&deco sau de arta, unele printate 3D. Asa s-a nascut Omart.roConsider ca este o nisa buna in Romania care poate fi transformata in timp intr-un bussines de succes. Din pacate am constatat ca oamenii sunt inca reticienti cand vine vorba despre aceasta tehnologie. Probabil pentru ca nu inteleg sau nu au informatii suficiente despre cat de mult te poate ajuta un astfel de dispozitiv chiar si in viata de zi cu zi.

De ce ati ales sa cumparati o imprimanta 3D Bitmi pentru inceputul afacerii?

In primul rand am vrut sa achizitionam un produs Romanesc. Si spun acest lucru din pozitia unui om care a vandut 20 de ani doar produse din afara spatiului Romanesc. Am facut acest lucru nu pentru ca mi-am dorit, ci pentru ca nu am avut posibilitatea de a promova produse Romanesti. Cautand pe internet, am descoperit un material cu Ciprian Padurariu, fondatorul Bitmi Technologies. Vezi articol AICI

“Mi-a placut povestea si determinarea pe care am simtit-o la el.       Asa am ales sa achizitionez de la Bitmi Technologies. Cu                     timpul mi s-a dovedit ca am facut cea mai buna alegere.”

Cum vi se pare colaborarea cu Bitmi Technologies in afara de produsul in sine?

Suntem extrem de multumiti deoarece avem o foarte buna comunicare. Indiferent de ora, de cate ori a fost nevoie de o informatie, intrebare, service etc. ni s-a raspuns imediat si am rezolvat orice problema pe  care am intampinat-o.  Este un mare plus atunci cand hotarasti sa-ti achizitionezi un obiect despre care nu cunosti foarte multe lucruri  si nu numai (sa ai permanent contact cu cel ce este specialist).

Ne puteti spune mai multe despre modul in care folositi imprimanta si care este procesul de productie?

Deoarece este un domeniu nou pentru noi, majoritatea produsele pe care le confectionam sunt downloadate de pe internet. Insa, in fiecare zi invatam putin despre programele de proiectare 3D si incercam sa ne punem imaginatia la treaba.

Momentan ne axam pe articolele home&decor deoarece simpatitez  si cu partea de creatie. Ca si post procesare, le pictez sau produc subansamble ce ulterior sunt imbinate prin lipire. Dar asta nu este tot. Mai mereu realizam tot felul de obiecte care fara o imprimanta 3D ar fi foarte greu de realizat.

Unde va pot gasi cei interesati de produsele pe care le realizati?

Deoarece suntem la inceput si am avut nevoie de timp ca sa invatam toatele etapele intre “ce vreau sa contruiesc?” si “produs finit”, nu avem foarte multe obiecte expuse spre vanzare. Ne puteti urmari pe pagina de Facebook iar pe eMag gasiti cateva articole pe care le avem la vanzare. Va incurajam sa vizitati si website-ul Omart.ro care va fi disponibil incepand cu luna februarie 2019. 

Va asteptam sa ne sustineti si speram ca povestea noastra sa va inspire si sa va starneasca interesul pentru noi idei de business.

Facebook
eMAG
Website
2019-03-11T14:45:12+00:00

Leave A Comment