/Bitmi 2+
Bitmi 2+2019-10-28T18:35:56+00:00

Bitmi 2+

Printare aditiva cu materiale compozite

Experimenteaza puterea tehnologiei aditive si duritatea materialelor de ultima generatie cu noul Bitmi 2+. Priceput, precis si fiabil, acest model permite realizarea modele CAD complexe in doar cateva ore.

Cere Oferta

Ce spun clientii

Fiabilitatea imprimantelor Bitmi ne ajuta sa obtinem rezultate superioare in mod constant, astfel reusim sa ne onoram comenzile la timp.

Din punctul meu de vedere isi merita toti banii. Un mare plus (mai ales ca nu sunt de specialitate) este asistenta tehnica de care am avut parte aproape la orice ora.

Am comandat imprimanta luni si a ajuns a doua zi. Echipa de suport tehnic este minunata si in mai putin de o ora de la despachetare am reusit sa obtin primul meu obiect printat 3D. 

Bitmi 2+ a fost conceput sa printeze in special cu materiale compozite. Este foarte priceput in realizarea pieselor cu ajutorul filamentelor pe baza de fibra de carbon, fibra de sticla si metale
Cu un volum de printare de 220 x 220 x 220 mm ai mai multa libertate de exprimare a imaginatiei. Plasarea multipla a modelelor pe suprafata de printare ajuta la eficientizarea procesului de productie si scade drastic timpul de post-procesare
Datorita acestei optiuni, indepartarea obiectelor este o placere. Tot ce trebuie facut este sa flexam suprafata de printare. Aceasta isi va reveni imediat la forma initiala iar un nou proces de printare poate fi inceput
Bitmi 2+ include trei suprafete realizate special pentru o printare mai usoara cu materiale industriale. Acestea vor lasa o amprenta diferita asupra suprafetei finale de pe baza obiectelor. Datorita acestei game variate, acum aveti mai multe optiuni pentru a lua o decizie potrivita conform materialului ce urmeaza a fi utilizat.
Imprimanta va executa comanda de pauza daca se intampla ca filamentul sa se consume. Ai incredere ca Bitmi 2+ isi va face treaba cu seriozitate in timp ce tu te ocupi de treburile importante (functie disponibila cu urmatoarele versiuni de firmware)
Datorita functiei Wifi integrate, poti eficientiza cu usurinta procesul de productie printr-o comunicare instanta cu imprimanta. Trimiterea fisierelor spre printare, schimbarea parametrilor de temperatura si viteza se fac doar cu un singur click, de la distanta

Cateva domenii in care Bitmi 2+ poate fi utilizat:

Robotica

Automotive

Industrie