/Bitmi 2
Bitmi 22019-10-28T18:07:18+00:00

Bitmi 2

Simplitate si eficienta in industria aditiva

Descopera aplicabilitatea prototiparii rapide in domeniul tau cu Bitmi 2. Pregatit pentru a printa cu o varietate de materiale, acest model se adapteaza conform cerintelor tale, de la prototipuri pana la piese finale.

Cere oferta

Ce spun clientii

Fiabilitatea imprimantelor Bitmi ne ajuta sa obtinem rezultate superioare in mod constant, astfel reusim sa ne onoram comenzile la timp.

Din punctul meu de vedere isi merita toti banii. Un mare plus (mai ales ca nu sunt de specialitate) este asistenta tehnica de care am avut parte aproape la orice ora.

Am comandat imprimanta luni si a ajuns a doua zi. Echipa de suport tehnic este minunata si in mai putin de o ora de la despachetare am reusit sa obtin primul meu obiect printat 3D. 

Inginerit dupa o mecanica simpla si fiabila validata de mii de utilizatori, Bitmi 2 are grija sa-si indeplineasca sarcina la timp cu aceeasi consistenta si precizie.
Bitmi 2 poate printa obiecte cu o rezolutie de pana la 0.05 mm indiferent de domeniul de aplicabilitate. Posibilitatea de a schimba duzele extrudorului, oferta utilizatorului mai multa libertate de a obtine precizie sau viteze de printare mai mari.
Suprafata de printare: 220 x 220 x 220 mm
Materiale: TPE, TPU, PLA, PET, ABS, ASA, Nylon, PC etc.
Rezolutie: 0.05-0.8 cu duze interschimbabile
Datorita procesului de extrudare direct si a sistemului inteligent de racire activa, se pot obtine cu usurinta obiecte din materiale flexibile precum TPE sau TPU. Iar daca este nevoie de rezistenta, printarea cu filamente tip PET, ABS, ASA, Nylon, PC nu reprezinta o problema.
Bitmi 2 oferta un finisaj superior obiectelor printare pentru a elimina timpii de post procesare.
Piesele sunt gata de utilizare direct de pe platforma fara a mai necesita modificari.

Cateva domenii in care Bitmi 2 poate fi utilizat:

Arhitectura

Hobby

Medicina